.

Нужен Ви е касов апарат? Обадете се сега!
0878 93 60 69 

КАК ДА ПАЗАРУВАМ

KATAEV.EU е само онлайн каталог на предлаганите от нас продукти и услуги. Ние НЕ продаваме онлайн стоки и услуги. Продажбата на нашите продукти се извършва само в нашия офис или при посещение на място, като се издава касова бележка и фактура. Всички обявени цени са с включен ДДС. Обслужваме гр.София и околностите около града (кв. Нови Искър; Кубратово; Чепинци; Бусманци; Кривина; Казичане; Герман; Драгалевци; Иваняне; Божурище; Мрамор)

Покупка на касов апарат (фискално устройство).

След избор на подходящ касов апарат от продуктовата ни гама имате две възможности:

1) Да посетите нашия физически офис и да направите покупката на място. - ПРЕПОРЪЧВАН ВАРИАНТ - Защо прочетете тук!

2)Да се свържете с наш служител по телефон, като се обадите на посочените номера на нашата интернет страница. Направете заявка по телефон за посещение на място. След потвърждение от Ваша страна, ще Ви посетим на място и ще подпишете необходимите документи (Заявление за фискализация на устройството-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО); ще получите фактура и ще заплатите устройството включително такса за посещение. След подписване на необходимите документи и получаване на сумата по фактурата, в рамките на 1-2 работни дни ще Ви доставим касовия апарат (напълно функциониращ и готов за работа, като същия ще бъден въведен в експлоатация съгласно чл.17 ал.1 от НАРЕДБА № Н-18). Времето за доставка след първоначалното посещение е необходимо, защото нашите специалисти трябва да извършат програмиране и фискализация на касов апарат който сте поръчали. Тази процедура (въвеждане в експлоатация на касов апарат) може да се извърши в нашия офис. Процедура по закупуването на касовия апарат може да отнеме мининимум 1 работен ден(същия ден на поръчката) и максимум 2 работни дни.

Такса посещение при покукпа на нов касов апарат или сервизно обслужване само за кв. Надежда (всички части) и кв.Толстой: БЕЗПЛАТНО

Такса посещение при покукпа на нов касов апарат: 20лв за гр.София. Извън границите на града - 30лв.

Такса посещение в гаранционен и след гаранционен срок: 20лв за гр.София. Извън границите на града - 30лв.

Покупка на таксиметров апарат (фискално устройство).

Таксиметровия апарат не може да бъде продаден онлайн, тъй като е необходимо монтаж и оформяне на документи в лично присъствие на клиента. Същия е наличен само във физическия ни офис. Ако Ви е необходима повече информация, моля да се свържете с нас или да отправите запитване.

Покупка на продукт без фискализация.

Всички продукти от нашия онлайн каталог които не изискват фискализация, в настоящия момент могат да бъдат поръчани само чрез заявка по телефон.

Доставката се извършва до 3 работни дни. 

Минимална цена за доставка: 100лв

Такса доставка: 20лв 

Сравнение на продукти