.

Нужен Ви е касов апарат? Обадете се сега!
0878 93 60 69 

Сортиране

Категории

Вид

ЗИТ

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

ЗИТ

„ЗИТ Интернешънал“ е създадена през 1967 г. като българско - японско съвместно дружество под наименованието „Завод за Изчислителна Техника“.  Компанията е била едно от водещите предприятия за съвременна изчислителна техника и е първият български производител на компютри. Продукцията на Завод за изчислителна техника е била позната в много страни по света - Полша, Куба, Чехия, Унгария, Германия, Китай, Либия, Финландия, Индия и др. Благодарение на бързите темпове, с които се развива фирма „ЗИТ Интернешънал“, последното поколение касови апарати вече работи изцяло онлайн и има постоянна връзка със сървър. Касовият апарат ЗИТ печели клиенти не само с елегантния си дизайн, но и с компактните си размери. Благодарение на това, всеки търговец с малко магазинче, фризьорски салон или заведение за бързо хранене може да ползва продукта на ЗИТ безпроблемно и лесно. Марката ЗИТ не предлага просто касови апарати, а се стреми клиентите й да получат удобство и решение.

ЗИТ

ЗИТ Изображение

„ЗИТ Интернешънал“ е създадена през 1967 г. като българско - японско съвместно дружество под наименованието „Завод за Изчислителна Техника“. 

Компанията е била едно от водещите предприятия за съвременна изчислителна техника и е първият български производител на компютри. Продукцията на Завод за изчислителна техника е била позната в много страни по света - Полша, Куба, Чехия, Унгария, Германия, Китай, Либия, Финландия, Индия и др.

Благодарение на бързите темпове, с които се развива фирма „ЗИТ Интернешънал“, последното поколение касови апарати вече работи изцяло онлайн и има постоянна връзка със сървър.

Касовият апарат ЗИТ печели клиенти не само с елегантния си дизайн, но и с компактните си размери. Благодарение на това, всеки търговец с малко магазинче, фризьорски салон или заведение за бързо хранене може да ползва продукта на ЗИТ безпроблемно и лесно.

Марката ЗИТ не предлага просто касови апарати, а се стреми клиентите й да получат удобство и решение.

Сравнение на продукти