.

Нужен Ви е касов апарат? Обадете се сега!
0878 93 60 69 

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

ЗИТ

Сервизен Договор за касов апарат ЗИТ
Договора за сервиз за поддръжка на касов апарат на фирма Зит включва следните услуги: Създаване на дневник на ...
94,00 лв.
Касов апарат ZIT 2007 BG - KL - стационарен
Стационарен касов апарат с фискална памет и КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител). Разполага с ...
260,00 лв.

ЗИТ

„ЗИТ Интернешънал“ е създадена през 1967 г. като българско - японско съвместно дружество под наименованието „Завод за Изчислителна Техника“.  Компанията е била едно от водещите предприятия за съвременна изчислителна техника и е първият български производител на компютри. Продукцията на Завод за изчислителна техника е била позната в много страни по света - Полша, Куба, Чехия, Унгария, Германия, Китай, Либия, Финландия, Индия и др. Благодарение на бързите темпове, с които се развива фирма „ЗИТ Интернешънал“, последното поколение касови апарати вече работи изцяло онлайн и има постоянна връзка със сървър. Касовият апарат ЗИТ печели клиенти не само с елегантния си дизайн, но и с компактните си размери. Благодарение на това, всеки търговец с малко магазинче, фризьорски салон или заведение за бързо хранене може да ползва продукта на ЗИТ безпроблемно и лесно. Марката ЗИТ не предлага просто касови апарати, а се стреми клиентите й да получат удобство и решение.

ЗИТ

ЗИТ Изображение

„ЗИТ Интернешънал“ е създадена през 1967 г. като българско - японско съвместно дружество под наименованието „Завод за Изчислителна Техника“. 

Компанията е била едно от водещите предприятия за съвременна изчислителна техника и е първият български производител на компютри. Продукцията на Завод за изчислителна техника е била позната в много страни по света - Полша, Куба, Чехия, Унгария, Германия, Китай, Либия, Финландия, Индия и др.

Благодарение на бързите темпове, с които се развива фирма „ЗИТ Интернешънал“, последното поколение касови апарати вече работи изцяло онлайн и има постоянна връзка със сървър.

Касовият апарат ЗИТ печели клиенти не само с елегантния си дизайн, но и с компактните си размери. Благодарение на това, всеки търговец с малко магазинче, фризьорски салон или заведение за бързо хранене може да ползва продукта на ЗИТ безпроблемно и лесно.

Марката ЗИТ не предлага просто касови апарати, а се стреми клиентите й да получат удобство и решение.

Сравнение на продукти